Bio Bizz in Bio Canna – nepremagljivi dvojček

Tudi rastline so živa bitja in zato za svoj obstoj potrebujejo določeno hrano, v različnih oblikah. V nekaterih pogojih jo dobijo same, v drugih jim moramo do določene mere pomagati mi. Večinoma jim pri rasti pomagamo z različnimi gnojili ali pa raztopinami, ki jih mešamo z vodo. Zelo priljubljeni sredstvi, ki poskrbita za izjemno rast in uspevanje rastlin sta tudi Bio Bizz ter Bio Canna. V nadaljevanju vam na kratko predstavljamo, kaj sta ti dve sredstvi in čemu sta v resnici namenjeni.

Bio Bizz je tekoče gnojilo

Za Bio Bizz marsikdo izmed vas verjetno sliši prvič, zato je dobro, da natančno prebere, kaj je to in zakaj se torej uporablja ter tudi kako. Gre torej za tekoče organsko gnojilo. Njegova naloga je, da zagotovi vsa hranila, ki jih posamezna rastlina potrebuje skozi svoje obdobje rasti. Narejeno je iz ekstrakta rdeče pese. V končni fazi omogoča obilen pridelek, ki je odličnega vonja in kasneje tudi okusa. Vsi, ki se spoznajo na to področje, in ki vedo, kaj je zares kvalitetno, ga v veliki meri uporabljajo. Natančna navodila, kako se ga uporablja in redči, pa so vedno navedena na plastenki, v kateri ga kupimo. Izredno priljubljen je njegov nakup po spletu, kjer so cene izjemno nizke. Poleg tega pa ga lahko še hitro dobimo na dom.

Bio Canna dela čudeže

Drugo sredstvo, ki ga izpostavljamo pa je t. i. Bio Canna. Gre za 100 % organsko hranilno raztopino, ki jo uporabljamo predvsem v obdobju rasti. Njegova naloga je predvsem ta, da stimulira razvoj korenine in formacijo močne rasti poganjkov.