Ideja za vikend oddih: supanje v Bohinju

Zakaj sta Bohinj in supanje odlična kombinacija? Bohinj štejemo med priljubljene izletne točke, supanje pa predstavlja aktivno izletnikovanje. Z jezera se ponuja prelep razgled nad podolgovatim jezerom, nad katerem se vzpenjajo mogočni Julijci. Supanje pa uživanju v naravi, doda zabavno rekreacijo, v kateri smo aktivni s celim telesom.Supanje je tudi odlična aktivnost tudi po pohodništvu, saj odpravlja muskelfiber.

Sup si lahko tudi izposodiš

Če supa nimaš, si lahko za naslednji izlet na Bohinjsko jezero sup tudi izposodiš. Najboljše supe za izposojo najdeš pri Bananaway sup. Izposodiš si lahko Red Paddle sup deske, to so najboljše sup deske na svetu. Izbiraš pa lahko med raznimi modeli sup desk, glede na tvoje znanje in želje, od začetniških, športnih, do potovalnih supov.Če s supanjem še nimaš izkušenj se lahko poleg izposoje, odločiš tudi za tečaj supanja na Bohinjskem jezeru.

Sup izlet na Bohinjskem jezeru

Za popolnoma brezkrben oddih, se lahko podaš na organiziran sup izlet in bolje spoznaš supanje in Bohinjsko jezero doživiš še iz druge prespektive. Pri Bananaway tečaje in sup izlete, ki so primerni tudi za popolne začetnike, izvajajo vsako drugo nedeljo. Njihovi inštruktorji bodo poskrbeli za tvojo varnost ter ti o supanju povedali prav vse, kar moraš vedeti.  Z izleta se boš vrnil tudi z goro fotografij, po objavi na Facebooku, ti bodo vikend oddih zavidali prav vsi!

Izposoja supa je zabava za celo družino

Supanje je ena izmed tistih aktivnosti, ki je primerna prav za vse, predstavlja tudi odlično druženje in rekreacijo za družine z majhnimi otroci. S supanjem izboljšamo ravnotežje, se nadihamo svežega zraka in gojimo ljubezen do narave.