Korejska kozmetika zdaj tudi v Sloveniji

Mlečna polt brez gub in rdečih madežev je že desetletja skrbno varovana skrivnost korejskih lepotnih mojstrov. Linije izdelkov in korejska kozmetika nasploh se ponašajo z obogatenimi serumi za obraz, ki koži vračajo izgubljene minerale in vitamine. V kombinaciji z naravnimi prvinami, kot je glina in vitamin C, so obrazne maske pravi studenci mladosti in osvežitve. Naravne pene so oblikovane tako, da zavirajo tvorjenje prekomerne maščobne plasti, brez da bi poškodovale novonastale celice. Več o izdelkih in korejski kozmetiki si lahko preberete tukaj: https://missha.si/. Vsi izdelki delujejo pomiritveno in spodbujajo tvorjenje naravnega kolagena v koži.

Naj vas zapeljejo naravne dišave

Večina lepotnih gigantov v svoje izdelke vključuje snovi, ki so cenovno ugodnejše, a tudi koži nevarne. Pilingi so zelo invazivni, še posebej kadar vsebujejo trde delce, ki na silo odstranjujejo odmrlo kožo. Na drugi strani korejska kozmetika vsebuje naravne sestavine in dišave, vzete naravnost iz narave. Kaj porečete na citrusne tone svežine ali mehke podtone čajevca? Koža je po vsakem čiščenju navlažena, prožna in pripravljena na nov dan. Hilaluronska kislina (ki jo korejska kozmetika pogosto vsebuje) pa poskrbi za upočasnjeno staranje vaše kože in hkratno zaščito pred invazivnimi vplivi iz zunanjega okolja.

Izbirajte med številnimi izdelki in priročnimi pakiranji

Poleg negovalnih serumov, čistilnih pen in ostalih pripravkov za navlažitev kože korejska kozmetika vključuje tudi ostale izdelke, kot so negovalni osvetljevalci in ampule, ki se jih nežno nanaša na predel okrog oči. Če ste nagnjeni k zabuhlosti in temnim kolobarjem pod očmi, bo korejska kozmetika zmanjšala videz utrujenosti. Svoji koži privoščite samo najboljše in v svojo lepotno rutino vnesite lepotne skrivnosti korejskih mojstrov. Formule, bogate s številnimi učinkovinami, so shranjene v priročnih aplikatorjih za odmerjeno doziranje kreme. Tako boste na svoj obraz nanesli samo tolikšne količine kreme/snovi, kot jih vaša koža potrebuje in ne boste zamašili vaših por. Najboljša rešitev za vas in vašo kožo!