Podjetje, katerega vozilo vas nikoli ne bo pustilo na cedilu

Zanesljivo in kakovostno vozilo ni več luksuz, temveč nuja za vsakogar, ki redno opravlja krajše ali daljše poti. Še posebej pa izstopajo zahtevnejši vozniki, ki uporabljajo gospodarska vozila.

Običajno imamo takšna vozila za poslovno uporabo, če podjetje opravlja prevoze potnikov ali tovora. Pravzaprav pri mnogih dejavnostih potrebujemo zanesljivo vozilo, ki ga uporabljamo za poslovne poti.

Tako se splača izbrati vozila znamke, ki ponuja zahtevnim uporabnikom najboljšo izkušnjo. Prava opcija bo bržkone znamka Iveco, s katero so tudi zahtevnejši vozniki zelo zadovoljni.

Posebej izstopajo gospodarska vozila Iveco, med katerimi se splača izpostaviti minibuse Iveco Daily.

Ti prepričajo raznovrstne uporabnike, ne le z zanesljivim delovanjem, temveč tudi z dolgo življenjsko dobo, ki izvira iz enostavnega vzdrževanja in servisiranja.

Iveco Daily rezervni deli

Veliko zaslug za brezhibno delovanje vozila prevzamejo Iveco Daily rezervni deli. Z originalnimi rezervnimi deli je možno namreč vzdrževati vozilo v optimalnem stanju, da je res dobro pripravljeno na vse obremenitve.

Gospodarska vozila so pogosto na udaru večjih obremenitev, uporabljajo se redno, tudi vsakodnevno lahko opravljamo daljše poti. Na dolgi rok se neizbežno pojavi obraba, tudi poškodbe in okvare, zato so za Iveco Daily rezervni deli naravnost kritični.

To sicer velja za vsa gospodarska vozila, a ravno Iveco se najbolje izkaže pri dejanskih popravilih in vzdrževanju na dolgi rok. Pričakujemo lahko, da bodo originalni Iveco Daily rezervni deli vedno na voljo pri pooblaščenih serviserjih, ki hitro opravijo popravila.

Tako ne bomo dolgo čakali na morebitna popravila, vozila bodo vedno optimalno pripravljena in pričakujemo lahko izredno dolgo življenjsko dobo. To je recept, ki prinaša zadovoljstvo tudi zahtevnim voznikom.

Poleg tega so tako kot za Iveco Daily rezervni deli na voljo tudi za druga vozila znamke Iveco. Celotno ponudbo najdemo pri serviserjih, ki so pooblaščeni za delo s temi vozili.

Ta podjetja imajo zelo široko ponudbo in lahko na različne načine pomagajo lastnikom vozil Iveco.

Dober Iveco servis je ključni poslovni partner za lastnike gospodarskih vozil

Že sami moramo stalno skrbeti za dobrobit vozil, saj imamo prav pri uporabi največji vpliv na to, kako dobro se bo vozilo obneslo na poti in soočalo z obremenitvami. Pravzaprav pa imamo veliko odgovornost za to tudi pri izbiri vozila, ravno zato se pogosto odločamo za Iveco vozila.

To so namreč vozila, ki jih lahko brez skrbi uporabljamo za vse mogoče dejavnosti. Pri izbiri in nakupu nam že lahko pomaga Iveco servis.

Pooblaščeni serviserji nudijo različne storitve, ki presegajo samo servisiranje. Čisto možno je, da so zastopniki, ki dobavljajo vozila. Tako so že v samem začetku pomemben poslovni partner, ki nam pomaga pri izbiri pravega vozila glede na naše potrebe.

Obenem nam Iveco servis ponuja mnoge prilagoditve, ki so že v izhodišču naravnost kritične – gospodarska vozila moramo dobro pripraviti za delo, ki ga bomo opravljali, pogosto to vključuje tudi večje spremembe in nadgradnje. Iveco servis lahko ponudi številne možnosti za prilagoditve, kar je zelo dobrodošlo za zahtevnejše kupce.

Iveco servis za vzdrževanje in popravila

Obenem se že ob nakupu lahko dogovorimo za dolgoročno vzdrževanje in morebitna popravila Iveco vozil.

Za gospodarska vozila skrbi servis s pogodbenim vzdrževanjem, servisna mreža znamke Iveco pa ponuja še druge rešitve, s katerimi se približa zahtevnim uporabnikom teh vozil.

Dober servis pri tem ponuja izvrstno izkušnjo. Za vozila Iveco pri nas skrbi servis Dualis, ki ima široko ponudbo in ponuja tudi nadstandard za tiste, ki imajo posebne potrebe pri vzdrževanju in uporabi Iveco vozil.

Na dolgi rok je prav takšna pomoč izrednega pomena, če želimo vozila v svojem voznem parku res dobro izkoristiti. S kvalitetnimi servisnimi storitvami lahko zagotovimo brezhibno delovanje vozil skozi leta, tudi starejša vozila bodo dobro pripravljena na delo.

Poleg rednega vzdrževanja in servisiranja nam Iveco servis ponuja tudi možnosti za naknadne prilagoditve, zamenjave in nadgradnje, pri katerih lahko posegamo po kakovostnih originalnih Iveco delih.

Rezervni deli Iveco so ključ do uspeha za ta vozila

Gospodarska vozila so dobro pripravljena na uporabo v zahtevnih razmerah. Ko so nova, brez težav premagujejo vse ovire in prenesejo tudi večje obremenitve.

Razlika se pokaže po nekaj letih, ko se začnemo spraševati po življenjski dobi in omejitvah, na katere naletimo. Tu pride do izraza kakovost znamke in njihovih vozil, predvsem pa rezervnih delov. Kakovostni rezervni deli Iveco so za dolgoročno dobrobit teh vozili naravnost ključnega pomena.

Tudi, če z vozilom ni nič narobe, ga je treba redno pregledovati in vzdrževati. Če upoštevamo vsa priporočila in omejitve ter vozila ne izpostavljamo velikim obremenitvami, bo brezhibno delovalo dlje časa, prej ali slej pa se bodo pokazali znaki obrabe nekaterih delov, ki pri vožnji stalno delujejo.

Tako pridejo rezervni deli Iveco gotovo v poštev, če želimo za svoje vozilo kar najbolje poskrbeti. Na srečo bomo v tem primeru hitro dobili ponudbo ugodnih delov in storitev. Za dobro ohranjena vozila se hitro najde prava rešitev.

Po navadi se deli, izpostavljeni obrabi, redno preverjajo in pravočasno zamenjajo, tako da s popravili ne bo veliko dela ali stroškov, izognemo se tudi večjim zapletom, poškodbam in okvaram.

Originalni rezervni deli Iveco

Izbiramo lahko med različnimi materiali, ki so nam na voljo pri skrbi za vozilo. Vedno je najbolj priporočljivo izbrati originalne dele, ki jih za naš model vozila ponuja proizvajalec.

Ni pa nujno, da bomo vedno našli prave izdelke v tej ponudbi, morda nas zanimajo kakšne nadgradnje, ki jih proizvajalec ne ponuja. V tem primeru lahko tudi drugod najdemo dobre rešitve, sploh če gre le za kakšne dodatke, ki nimajo kritičnega vpliva na delovanje vozila.

Za ključne rezervne dele pa je vedno pametno izbirati originalno opremo, ki zagotavlja popolno skladnost in brezhibno delovanje.

Kateri Iveco bus izbrati?

Ponudba znamke Iveco je dokaj razgibana, saj se stalno prilagaja povpraševanju in odgovarja na specifične potrebe zahtevnih uporabnikov gospodarskih vozil. Tako je kar nekaj izbire tudi med busi. Iveco izstopa predvsem s ponudbo zanimivih modelov manjših avtobusov, ki se uporabljajo za lokalne in regionalne prevoze.

Ena izmed priljubljenih možnosti je Iveco bus Daily, ki smo ga že omenili. Ta model pogosto srečujemo v različnih vlogah, saj je zelo fleksibilen. Gre za vsestranski minibus, ki je kot nalašč za prevoze skupin na krajših poteh.

Sprejme lahko okoli 20 oseb, odvisno od ureditve potniške kabine. Iveco bus te velikosti je idealen za različne prevoze na krajše relacije, primeren je tudi za manjša podjetja, ki potrebujejo zanesljivo poslovno vozilo. Nenazadnje gre tudi za enega cenejših modelov v ponudbi Iveco busov.

Druga zelo priljubljena opcija pa je Feniksbus, ki je nekakšen starejši brat modela Iveco Daily. Feniksbus se sicer razvija ločeno, a še vedno velja za Iveco bus, pri katerem lahko pričakujemo vse ugodnosti, ki jih nudijo vozila te znamke.

Ta model je nekoliko večji, zelo dobro poskrbi za skupine do okoli 30 potnikov. Poleg tega ponuja nekaj dodatnega udobja, bolj prostorno in prijetno kabino ter spet tudi številne možnosti za prilagoditve. Takšen Iveco bus bo gotovo prepričal tudi zahtevnejše uporabnike, ki imajo visoka pričakovanja.

Nadalje Iveco ponuja še mnoga druga gospodarska vozila. Najdemo seveda tudi Iveco bus v večjih izvedbah, to so luksuzni avtobusi za daljše relacije.

Iveco proizvaja tudi mestne avtobuse in druga prilagojena vozila za potniške prevoze, ter razna gospodarska vozila za prevoz tovora in za druge namene. V vsakem primeru lahko pričakujemo, da bomo deležni izvrstne izkušnje, ki je značilna za vozila te znamke.