Prednosti sklenitve dopolnilnega zdravstvenega zavarovanja Adriatic

Dopolnilno zdravstveno zavarovanje Adriatic lahko sklene vsak, ki imajo urejeno obvezno zdravstveno zavarovanje v Republiki Sloveniji in ima v Sloveniji urejeno državljanstvo. Dopolnilno zavarovanje Adriatic prav tako lahko sklene vsak oziroma ga lahko sklene takrat, ko mu preneha veljati status študenta, dopolni 26 let, se redno prvič zaposli, ko postane družbenik d.o.o ali pa d.n.o

Dopolnilno zdravstveno zavarovanje Adriatic potrebuje praktično vsaka oseba. Dopolnilno  zavarovanje je možno skleniti pri različnih zavarovalnicah, ki ponujajo mnogo ugodnosti. Dodatno zavarovanje traja eno leto seveda z možnostjo podaljšanja, če se ne odločite za prekinitev pogodbe in izbiro druge zdravstvene zavarovalnice.

Kaj storiti v primeru, da želite zavarovalno pogodbo prekiniti oziroma zamenjati zavarovalnico?

Zavarovalnica Adriatic nudi tudi možnost, da zavarovanec  kadarkoli po preteku pogodbo prekine, vendar mora biti pozoren na trimesečni odpovedni rok, ki se ga je potrebno držati če želi zamenjati zavarovalnico, ki mu bo urejala zavarovanje.

Menjava zavarovalnice je brezplačna in ne povzroča dodatnih stroškov. Prestop se lahko uredi preprosto in hitro brez dodatnih komplikacij in skritih stroškov. V primeru, da želite še vedno ostati pri enaki zavarovalnici potem zavarovalna pogodba teče dalje naprej.

Kako skleniti dopolnilno zdravstveno zavarovanje Adriatic?

Sklenitev dopolnilnega zavarovanja Adriatic je zelo enostavna in hitra. Na spletu si lahko že sami ogledate ponudbo in zavarovalne pakete. Če pa sami morda niste najbolj prepričani kateri zavarovalni paket izbrati in katere ugodnosti spadajo zraven vam bodo pri tem pomagali zelo prijazni in ustrežljivi zavarovalni agenti.

Zavarovalni agent bo potreboval vaše podatke in podatke vaših družinskih članov za sklenitev in ureditev zavarovalne pogodbe, seveda če želite da imajo enake zavarovalne police tudi vaši družinski člani. Sklenitev dopolnilnega zavarovanja Adriatic lahko sklenete preko vaše mobilne naprave, elektronske pošte ali pa kar osebno na zavarovalnici, prav tako pa se lahko z zavarovalnim agentom lahko dogovorite za drugo lokacijo, katera vam bolj ustreza. Zavarovalni agent bo poskrbel tudi, da boste ob sklenitvi zavarovanja prejeli darila in mnogo ugodnosti.