Priljubljeni čistilni pripomočki znamke Karcher

Znamka Karcher je zelo priljubljena in priznana na področju izdelkov, ki olajšajo čiščenje doma. Prav tako priljubljen je njihov profesionalni program, ki cilja na čistilne servise in druge zahtevnejše uporabnike. Karcher posebej izstopa z nekaterimi izdelki, po katerih kupci najpogosteje posegajo.

Visokotlačni čistilci

Znamka Karcher je že skoraj sinonim za visokotlačni čistilec oziroma štrajfiks. Ravno v tem segmentu je namreč ponudba te znamke najbolj prepričljiva. Na voljo so izdelki različnih zmogljivosti in funkcionalnosti, vsak štrajfiks pa je kakovosten in učinkovit pri svojem delu. Z izbiro znamke Karcher na tem področju skorajda ni mogoče zgrešiti, pomembno je le, da izberemo napravo, ki bo s svojimi funkcionalnostmi in zmogljivostjo odgovarjala zadani nalogi. Nekateri visokotlačni čistilci znamke Karcher so posebej prilagodljivi in jih je možno nadgraditi z raznimi dodatki, tako da jih lahko še bolj izkoristimo. Štrajfiks lahko nadgradimo z različnimi pištolami in nastavki, ta možnost bo posebej dobrodošla za zahtevnejše domače uporabnike, ki iščejo eno napravo za vse svoje potrebe pri čiščenju zunanjih površin.

Sesalniki

Znamka Karcher je dobro znana tudi po svojih sesalnikih, ki so prav tako zelo priljubljeni med domačimi uporabniki. Sesalnik Karcher odlikujejo podobne lastnosti kot visokotlačne čistilce, saj v vsakem primeru od opreme pričakujemo zanesljivo delovanje in zadostno zmogljivost za učinkovito čiščenje trdovratne umazanije. Zahtevnejši uporabniki bodo izbrali kakšen naprednejši sesalnik Karcher. Nekateri izdelki so zelo vsestranski, to so mokro suhi sesalniki, ki ponujajo poleg klasičnega sesanja tudi mokro čiščenje površin ter sušenje. Prav tako je možno dobiti sesalnik Karcher v drugih posebnih izvedbah, en primer je sesalnik za pepel, ki je posebej prilagojen čiščenju finega pepela. Za nameček pa ima Karcher med sesalci zelo prepričljivo ponudbo tudi za profesionalne uporabnike, ki so bistveno zahtevnejši. Industrijski sesalnik Karcher bo zmogel svoje delo zanesljivo opravljati preko celotnega delovnega dne, in to skozi dolga leta svoje življenjske dobe.