Slikopleskarstvo Habat: epoksi tlaki in glajenje sten

Ste že kdaj slišali za slikopleskarstvo Habat? Gre za podjetje, ki vam na enem mestu ponuja vsa zaključna dela v gradbeništvu, med drugim tudi glajenje sten in epoksi tlake.

Veste, kaj so epoksi tlaki? Gre za tlake, ki so namenjeni tistim prostorom, kateri zahtevajo trajna in visoko odporna tla. Epoksi tlaki so odlični za obdelavo tal prostorov, kot so različni industrijski prostori, trgovine, skladišča, mehanične delavnice in ostali prostori, za katere velja, da je obremenjenost tal visoka. Industrijski epoksi tlaki so v bistvu zaključni vrhnji del osnovne podlage tal. Ne gre pa zgolj za enobarvne možnosti, ampak je mogoča izvedba epoksi tlakov v različnih barvah. Strokovnjaki podjetja Habat bodo pregledali vaš objekt in vam tudi svetovali pri pripravi in sanaciji tal. Preden bodo začeli s polaganjem epoksi tlakov bodo tla ustrezno pripravili, da bodo lahko svoje delo opravili kar najbolj natančno in kvalitetno.

epoksi-glajenje-stenPoleg epoksi tlakov pa vam slikopleskarstvo Habat med drugim nudi tudi glajenje sten. Glajenje sten je ključno pred beljenjem, saj je to, kako je pripravljena podlaga, nekaj ključnega. Strokovnjaki omenjenega podjetja imajo s področja glajenja sten že ogromno izkušenj in znanja, tako da vas zagotovo ne bodo razočarali. Poleg glajenja oziroma kitanja sten, si boste lahko privoščili tudi beljenje sten. Nenazadnje pa lahko preverite celotno ponudbo storitev omenjenga podjetja ter si privoščite vse, kar potrebujete za prenovo svojega stanovanja oziroma hiše.

Preverite spletno stran omenjenega podjetja oziroma kontaktirajte strokovnjake in si tudi vi čim pre zagotovite storitve, ki bodo izboljšale vaše bivanje.