Motorne žage Husqvarna

Pri motornih žagah se je pametno zanesti na priznanega proizvajalca in njihove prestižne izdelke. Za vsestransko uporabo ne morete zgrešiti s Husqvarno – posebej navdušuje motorna žaga Husqvarna 550 XP, ki je odlična vsestranska naprava za sodobne gozdarje, za nekoliko večje izzive pa poskrbi Husqvarna 562 XP, ki prinaša dobrodošlo dodatno zmogljivost.

Ni treba, da je vsaka motorna žaga v zbirki gozdarja nadvse zmogljiva. Pogosto se veliko bolj izkažejo druge odlike, s katerimi izstopa motorna žaga Husqvarna 550 XP. Zmogljiv motor še vedno zagotavlja popolno učinkovitost pri rezanju debelih debel, nič manj pa ne šteje zanesljivost, ki je ključnega pomena pri vsakdanjem delu v gozdu. Ta motorna žaga je odlična izbira v nekem srednjem razredu, kar pomeni, da je zelo vsestranska in s svojimi lastnostmi pokriva širok spekter potreb sodobnih gozdarjev. Motorna žaga Husqvarna 550 XP bo odlična pridobitev za vsakogar, bodisi kot primarno orodje bodisi kot uporaben pripomoček v posebnih primerih.

Tudi motorna žaga Husqvarna 562 XP pokriva velik del potreb srednje zahtevnih gozdarjev, s tem da posega že konkretno tudi na področje tistih, ki od svoje opreme zahtevajo še več. Gre za profesionalno napravo, ki se ne bo ustrašila niti največjih izzivov. Opremljena je z zmogljivejšim motorjem v primerjavi z modelom 550 XP, vseeno pa ni pretirano težka in še vedno lahko služi za vsestransko uporabo. Poleg tega sta tako Husqvarna 562 XP kot 550 XP zelo varčni motorni žagi z nizko porabo goriva, kot nalašč torej za redno uporabo v gozdu.