Napake moških pri osvajanju žensk

Imamo napačno sliko, kaj jim je všeč. Vse prevečkrat se osvajanja in romantike učimo iz filmov, pa še to akcijskih. In potem te trike uporabljamo pri osvajanju. Pravzaprav pričakujemo, da bodo “padale” pred nami, če bomo lepo oblečeni ali se bomo samozavestno držali.

Ženske vidijo globlje, ne vidijo samo naše zunanjosti, pač pa tudi, ali smo res samozavestni in tega ne igramo. Pred žensko ne moremo skrivati, do nje moramo biti iskreni in sproščeni. Ker pa hočemo zaigrati junaka, kar v resnici nismo, izpademo bedaki. In potem se sprašujemo, kako je lahko nekdo, ki ni tako privlačen kot mi, dobil prav njo, ki jo že tako dolgo osvajamo.

Naučite se govoriti

Torej, prvi korak do uspeha pri osvajanju ženske sta iskrenost in sproščenost. Šele nato pridejo v poštev romantični pripomočki … vendar o tem na koncu. Najprej pa, kako postati iskreni in sproščeni.

Imeti dekle ni rešitev problema – če že kaj, bo to pomenilo zgolj poslabšanje stanja. Zveza bo na vaša ramena dodala napetost in pritisk. Najprej morate urediti svoje življenje in zgraditi samozavest, da boste vredni dobre zveze. Naučite se kreativno uporabljati svojo osamljenost in bodite sposobni preoblikovati stanje zapuščenosti v samozadostnost. Manj ko potrebujete druge, bolj jih boste privlačili. Pridobite si družbene spretnosti. Komunicirajte z ljudmi. Naučite se govoriti.

Sproščanje v pogovoru vam omogoča lažje iskanje prijateljev in povezovanje z njimi. Sočustvujte in pomagajte posameznikom okoli sebe. Udeležujte se njihovih zabav, žalovanj, dosežkov in napak. Rastite in delite z njimi svoje izkušnje npr. lahko tudi na portalu eharmony.

Naj iz vas veje dobrota

Postanite “zbiralec” posameznikov. Povečajte svoj družabni krog. To pomeni, da ste sposobni pristopiti k neznancu, pozdraviti neznanega človeka, spoznavati ljudi ter pridobivati prijatelje in znance. Težko in včasih strašljivo je navezovati nove stike, vendar se na koncu dolgoročno splača – nikoli ne veste, kdo vas bo predstavil vaši bodoči punci. To imenujemo ustvarjanje mreže.