Program varuh zdravja

Varuh zdravja je poseben program, ki ga ponuja ena od zavarovalnic na slovenskem tržišču. Program temelji na varovanju zdravja, ohranjanju zdravja in skrbi za vašo, kar najboljšo pripravljenost v danih razmerah.

Program Varuh zdravja vključuje veliko različnih izredno uporabnih aktivnosti, dogodkov in ugodnosti, ki jih lahko uporabljate v primeru, da se seveda včlanite vanj.

Vključitev v program

Za vključitev v program zvestobe preprosto v Googlov iskalnik vpišete Varuh zdravja in na spletni strani izpolnite vpisno izjavo. Ko boste izpolnili in se strinjali z vsemi pogoji uporabe boste dobili kartico zvestobe.

V program Varuh zdravja se seveda lahko vključite tudi z obiskom katere izmed poslovalnic,  kolikor vam internetni vpis ne ustreza. Tam vam bodo strokovnjaki, ki program dobro poznajo, predstavili vse podrobnosti in vas prav tako vodili čez postopek vključitve v program.

Ugodnosti

Po uspešni včlanitvi v program, boste dobili kartico zvestobe. Ta kartica vam prinaša veliko različnih ugodnosti in aktivnosti. Vedeti morate le, kje jo lahko uporabite. Vsaka zavarovalnic ima sklenjene pogodbe zvestobe z različnimi podjetji, ki ponujajo različne storitve.

Tako lahko na primer dobite popust na različna osebna trenerstva, fitnese, razne kozmetične izdelke, popuste v trgovinah, ugodnosti pri preventivnih zdravniških pregledih. Ponujajo vam tudi pomoč pri iskanju zdravstvenih informacij in zdravnikov. Nenazadnje pa dobite lahko tudi vstopnice ali popuste za različne dogodke.

Kartico lahko torej uporabite za različne stvari. Vsem dogodkom in ugodnostim pa je skupno to, da bodo tako ali drugače vplivali na vaše zdravje. Torej pomen kartice, pa ne samo kartice, temveč pomen celotnega programa Varuh zdravja je torej skrbeti za vaše zdravje in vas na različne načine spodbuditi k aktivnemu preživljanju prostega časa in izobraževanju.

Zakaj postati član?

Članstvo ima veliko prednosti pomagajo vam tudi z raznimi nasveti o zdravju. Program resnično obseg vse kar potrebujete za vaše zdravje. Seveda pa se članstvo tudi nagrajuje, dlje kot ste člani, več ugodnosti pridobite. Te pa lahko koristite tudi pri različnih dopolnilnih zavarovanjih, ki jih ponuja zavarovalnica.

Seveda je to odločitev vsakega posameznika, verjamem, da veliko uporabnikom program ustreza, saj je resnično obsega vse kar potrebujete za kar najboljšo skrb vašega zdravja. Vendar spet drugim pa tak program ne ustreza, zaradi cene, mogoče zaradi česa drugega. Zaradi tega se je vedno potrebno pozanimati o ugodnostih programa, ceni in nenazadnje tudi kakšen vpliv bi imelo, članstvo v programu, na vas. Na koncu pa je to odločitev vsakega posameznika, potrebno je le zbrati dovolj informacij za ali proti.