S Huawei p20 do odličnih fotografij

Si lahko predstavljate, da vam je sedaj na voljo vrhunski telefon z vrhunsko kamero, ki ji lahko zavida marsikateri vrhunski digitalni fotoaparat? Da, prav ste prebrali, tudi marsikateri vrhunski fotoaparat se lahko skrije pred telefonom Huawei p20, ki tako združuje mobilni telefon, vse funkcije vrhunskega mobilnega telefona z vsemi dodatki, ki se danes sploh poznajo in obstajajo in hkrati tudi vrhunski fotoaparat.

Pri tem pa je za Huawei p20 cena le slabih 600 € v kolikor boste telefon kupili v prosti prodaji, če pa ga boste kupili na obroke, pa boste pri A1 na npr. paketu Svobodni 30 GB plačevali le za 19 € na mesec v 24 mesečnih obrokih. Seveda je ta vrhunski Huawei p20 pri A1 na voljo tudi na katerem drugem paketu, tako da je lahko mesečni obrok tudi drugačen, ampak zagotovo bo za Huawei p20 cena nižje, če boste sklenili naročnino in telefon odplačevali 2 leti in to zraven še brez kakršnih koli obresti.

Huawei p20 celo boljši od boljših fotoaparatov

Nekdaj je fotoaparat imela čisto vsaka družina, ki se je potem ukvarjala še s trakovi, moralo je biti dovolj prostora, potem je bilo treba slike razviti itd. Vsekakor je bil to najdražji način za slikanje. Danes imajo fotoaparati SD kartice, tako da se lahko naredi mnogo, mnogo več slik le enega dogodka, potem pa se slike pred tiskanjem preveri in tiste, ki niso uspele, enostavno izbriše. Tako imamo zagotovo veliko več dogodkov bolje zabeleženih. Danes pa je še ena novost. Zakaj bi kupovali posebej še fotoaparat in ga cele dneve prenašali okoli, zanj odšteli kakšnih 300 – 400 €, na koncu pa dobili slabše slike kot jih naredi Huawei p20? Enostavno ni neke smiselne in praktične razlage. Huawei p20 namreč dela boljše slike kot digitalni fotoaparati za 300 – 400 €.

Raje kupite Huawei p20 kot fotoaparat

Marsikateri fotoaparat, ki je cenejši od 500 ali pa 600 € se lahko skrije pred Huawei p20, kar pomeni, da se vam zagotovo veliko bolj splača kupiti ta telefon kot pa kaj drugega, saj boste dobili s telefonom vse, kar potrebujete.