Tekalna steza LifeSpan TR1200-dt5

Če iščete tekalno stezo, ki omogoča uporabo med delom, potem je tekalna steza LifeSpan TR1200-dt5 odlična izbira. Ima 2.25 CHP motor, ki je tih kot šepet in tako ne bo motil nobenega v pisarni – med uporabo steze se lahko celo pogovarjate po telefonu. Sama miza je prilagodljiva tako, da ustreza skoraj kateri koli višini (41″ – 55″) in ima veliko površino za delo (38″ ali 48″). Kontrola za tekalno stezo je priročno nameščena na mizo, hodite pa lahko s hitrostjo med 0.4 – 4.0 mph. Nima možnosti naklona, a ima 6 amortizerjev, ki hojo naredijo udobno. Če iščete odlično tekalno stezo, ki omogoča vadbo med delom, potem je Tr1200-DT5 odlična izbira.

Podmizna tekalna steza Lifespan TR1200-dt3

Če stoječo mizo že imate, a želite dodati tekalno stezo, potem je ta model odlična izbira, ki se prilagaja večini miz. Nima nobenega podpornega okvirja, temveč samo krov, ki je širok 28.5 inčev tako, da se prilagajo pod večino standardnih miz. Ima 2.25 CHP motor, ki je tih in priročen za uporabo na delovnem mestu. Konzola je široka le 12.5” tako, da ne zavzema preveč prostora na vaši mizi in omogoča popoln nadzor.

Vzdrževanje tekalnih stez LifeSpan

LifeSpan tekalna steza ne zahteva posebne skrbi, ki bi se razlikovala od vzdrževanja drugih tekalnih stez. Zagotoviti morate, da je pas vedno na sredini steze. Če opazite, da je zamaknjen na stran, potem to popravite z napenjalcem na zadnjem delu krova.

Trak mora prav tako ostati dobro namazan. Na splošno ga je treba mazati na vsakih 150 – 200 milj uporabe. Če napravo uporabljate redko (2-4 krat letno) potem naj vas to sploh ne skrbi.

Kakšna je garancija LifeSpan tekalnih stez?

LifeSpan nudi različne garancije za različne modele. Za večino nudijo doživljenjsko garancijo na ogrodje. Za druge koponente pa lahko nudijo med 1 -5 let ali pa celo doživljenjsko garancijo tudi na motor. Preverite posamezen model in preglejte pogoje garancije.