Apartma v naravi – aktiven in sproščujoč oddih

Vas morda mika, da bi si zagotovili bivanje v nekem apartmaju v naravi in se tam malce sprostili ali pa se morda udeležili kakšnih aktivnosti v bližini? Potem ste se znašli na pravem mestu, saj vam želim glede na svoje izkušnje predstaviti apartma, ki ga ponuja kmetija z razgledom v vasici Novaki. Gre za kmetijo, ki nudi dva apartmaja za nastanitev, v okolici pa imate kar nekaj možnosti za različne aktivnosti, poleg tega pa si lahko ogledate tudi marsikatere naravne in kulturne znamenitosti. Ponudbo boste našli na kmetijazrazgledom.si, gre pa za kmetijo na Čendavš.

Kmetija na Čendavš vam v okviru ponudbe apartmajev nudi dva tipa apartmaja za 5 oseb, to sta Arnika in Vijolica. Oba apartmaja nosita ime po rastlinah, ki imata določeni pomen, o katerem si lahko tudi preberete na spletni strani kmetijazrazgledom.si.

Apartma Arnika je nadstandardno opremljen, prostoren in udoben. V sklopu apartmaja je na voljo kopalnica, sodobno opremljena kuhinja z jedilnico, raztegljiva vzmetena zofa, brezžični internet, TV in soba z zakonsko ter posamezno posteljo. V sklopu apartmaja je na voljo tudi skupni garderobni prostor, shramba za smuči in opremo, ločen vhod, skupni balkon ter parkirišče. Podobno vam nudi tudi apartma Vijolica. Na spletni strani omenjene kmetije z razgledom boste sicer našli še nekaj drugih informacij in podrobnosti glede ponudbe, ki vas bodo zagotovo navdušile.

V kolikor torej tudi vi razmišljate o oddihu v naravi, na neki kmetiji z dobrim razgledom, potem preverite ponudbo na omenjeni spletni strani ter opravite rezervacijo apartmaja za vas.