Izdelava spletnih strani za boljši prodajni učinek

Danes se večina podjetnikov že zaveda, kako zelo pomembno je, da si na spletu prepoznaven. Najboljši način predstavitve svojih izdelkov ali storitev, ki jih ponujate, je na lastnem spletnem mestu. V primeru, da izdelava spletnih strani ni nekaj, kar mislite, da bi se je lahko lotili sami, bo bolj smiselno, da to delo prepustite pravim strokovnjakom podjetja Dominatus, ki bodo poskrbeli za učinkovito prenovo vašega spletnega mesta: https://www.dominatus.si/izdelava-spletnih-strani.

Google oglaševanje za večjo prepoznavnost

Če imate spletno trgovino, potem že veste, da izdelava spletnih strani ni vse, saj se verjetno ukvarjate z vprašanjem: kako privabiti več obiskovalcev, več potencialnih strank. Najboljši način je zagotovo Google oglaševanje, ki vam lahko pomaga povečati prepoznavnost vaše blagovne znamke, s tem pa tudi bistveno izboljšati možnosti za doseganje boljših prodajnih rezultatov. Cenovno ugodno postavitev učinkovite oglaševalske kampanje, ki jo omogoča Google oglaševanje, vam zagotavlja Dominatus Ads, zato hitro kliknite tukaj: https://google-oglasevanje.com/.

Google oglaševanje učinkovito zagotavlja odlično uporabniško izkušnjo

Da bi svojim končnim uporabnikom zagotovili prvovrstno uporabniško izkušnjo in dosegli boljši prodajni učinek, je izdelava spletnih strani nekaj, o čemer bi morali resno razmisliti. Morda že imate lastno spletno stran, pa niste zadovoljni s trenutnim obiskom. Zato je pomembno, da pri prenovi sledite sodobnim trendom, poskrbite za učinkovit prenos vsebin iz stare na novo stran ter zagotovite najvidnejše pozicije na največjem svetovnem brskalniku, kar vam lahko zagotovi Google oglaševanje. Zahvaljujoč tehnični dovršenosti, ki vam jo zagotavlja Dominatus, boste povečali obiskanost novega spletnega mesta.

Izdelava spletnih strani: višji začetni stroški za višjo stopnjo varnosti

Glede na to, ali se vam zdi najpomembneje, da privarčujete pri začetnih stroških, je odvisna tudi izbira urejevalnika vsebine, na katerem bo postavljena vaša nova spletna stran, ki bo kasneje imela implementirano Google oglaševanje. Nižje začetne stroške boste imeli, če bo vaše spletno mesto zasnovano na odprtokodnem sistemu, kot je na primer WordPress, medtem ko višji stroški nastanejo, če potrebujete več prilagoditev. V tem primeru bo izdelava spletnih strani s ”custom” urejevalnikom vsebin boljša izbira za vas.

Pri odprtokodnih urejevalnikih je včasih težje dodajati nove funkcionalnosti, zato je pri tem težje tudi natančno upoštevati želje strank, medtem ko je pri ”custom” urejevalnikih to veliko lažje in ceneje, saj je v tem primeru izdelava spletnih strani zasnovana po meri.
Največja prednost pri ”custom” urejevalnikih vsebin pa je višja stopnja varnosti, saj koda ni dostopna širši javnosti, posledično je možnost za vdore precej nižja v primerjavi z odprtokodnimi, kjer je vsakomur na voljo.

Pri prenovi ne pozabite na ustrezno preusmeritev

Ko imate prenovljeno spletno stran, ne smete pozabiti, da je prejšnja različica še vedno prisotna med zadetki na Googlu in da do nje vodijo že vzpostavljene povezave. S spremembo URL naslovov je nujno potrebno poskrbeti za ustrezno preusmeritev na novo spletno mesto, da ne boste po nepotrebnem izgubljali promet. Ko je preusmeritev pravilno vzpostavljena, lahko začnete koristiti prednosti, ki vam jih ponuja Google oglaševanje in si zagotovite povečan obisk. Za več podrobnosti o tem, kako vzpostaviti učinkovito oglaševalsko kampanjo, vam je na voljo strokovna ekipa Dominatus Ads.