Najbolj prodajana notranja vrata

Ko gre za zamenjavo stavbnega pohištva ali prenovo doma, si velika večina med nami želi, da novi elementi ne bi preveč izstopali, ampak da bi se na nevsiljiv način čim bolj ujemali z ostalimi elementi. To velja tudi, ko gre za notranja vrata, za katera je izjemno pomembno, da se po videzu zlijejo s prostorom in tako ohranijo že vzpostavljeno atmosfero. Med najbolj zaželenimi so panelna notranja vrata Vranešič podjetja, ki jih krasijo preproste linije. Prav po zaslugi preprostosti ohranjajo minimalističen in eleganten vtis, zato so primerna za vgradnjo praktično povsod: kopalnice, spalnice, dnevne sobe, na prehodu iz kuhinje v hodnik ali delovno sobo oziroma katerokoli drugo sobo.

Njihova sredica je lahko narejena iz stabilnega kartonastega satja ali Homalight plošče, ki je izdelana iz lesenih vlaken. V primerjavi s sredico iz kartonastega satja Homalight plošča zagotavlja višjo stopnjo zvočne in toplotne izolativnosti. Kakšno sredico bodo imela vaša nova notranja vrata, je veliki meri odvisno od vaših želja. Sredica je nato obdana s homogenim HDF panelom, njihova površina pa je lahko barvana z zaščitnim lakom ali pa zaščitena s CPL folijo.

Nova notranja vrata izberite glede na pogostost zapiranja in odpiranja

Poleg panelnih obstajajo še druge vrste vrat. Tako lahko izbirate še med steklenimi, drsnimi ali stilnimi. S steklenimi lahko dramatično spremenite podobo prostora, saj se bo svetloba odbijala od površine in tako vašemu prostoru pričarala občutek odprtosti in svobode. Stilna so posebna zaradi vodoravnih prečk, ki z različnimi variacijami poživijo prostor na naraven način, medtem ko so drsna zelo podobna klasičnim krilnim vratom, le da imajo vgrajeno posebno drsno okovje, ki jim omogoča drsno in bočno odpiranje.

Drsna notranja vrata za delovne sobe in kuhinje

Njihova prednost je predvsem ta, da ne potrebujejo veliko prostora. Dodatne prednosti drsnega sistema so preprosto upravljanje, lahkotna drsnost krila ter neslišnost okovja, poleg tega pa omogočajo enoročno odpiranje in zapiranje. Če potrebujete notranja vrata za prostore, ki jih redko odpirate, potem so drsna pravšnja izbira, medtem ko niso primerna za prostore, kjer je odpiranje in zapiranje bolj pogosto, zato niso najbolj primerna za kuhinje, pisarne, delovne sobe ali kopalnice z izhodom v predsobo oziroma na hodnik. Za takšne prostore so bolj primerna panelna. Panelna notarnja vrata Vranešič ponudnika so na voljo v kar osemnajstih različnih modelih, ki omogočajo več kot šestdeset različnih videzov.

Kakšna notranja vrata se bodo ujemala s podobo vaše nove kuhinje?

Če ste sredi večje prenove in se boste poleg zamenjave stavbnega pohištva lotili še nakupa nove kuhinje, potem boste verjetno lažje uskladili končno podobo, če se boste lotili nakupa istočasno. Ker je težko verjetno, da boste pri enem prodajalcu lahko kupili oboje, je zelo pomembno, da pri ogledu ne pozabite, kakšno vzdušje želite ustvariti v svojem domu in pri tem upoštevati svoj občutek za estetiko.

Edinstvene in visokokakovostne kuhinje po vaših željah

Lahko izbirate med klasičnimi, podeželskimi, modernimi ali takšnimi, ki so bolj v retro slogu. Ljubitelji modernih trendov bodo veseli elementov brez ročajev, ki jih krasijo čiste, ravne linije. Med moderne kuhinje poleg takšnih v bolj betonskem videzu spadajo tudi lesene s svojo naravno strukturo. V primeru, da so vam bolj všeč preproste, klasične linije, potem ne boste zgrešili z enobarvnimi, lesenimi kuhinjskimi elementi gladkega in prefinjenega videza. Takšne kuhinje so nevpadljive in vedno aktualne. Poleg tega so primerne za vse prostore in namenjene vsem generacijam.