Križarjenje blizu ali daleč

Križarjenje na Jadran ali na Bahame je ena od ekskluzivnih ponudb križarjenj z možnostjo rezervacije v različnih terminih in cenovnih kategorijah. Ponudba variira glede na termin križarjenja in zasedenost mest, zato so hitrejše rezervacije ugodnejše. Križarjenje Jadran vsebuje pester program z vključenimi obalnimi kraji od Hrvaške do Italije, Albanije, Bosne in Črne Gore. Čistost jadranskega morja vabi na oddih – plovbo po morju, ki z eno vožnjo obljudi številne kraje. Križarjenje Jadran obišče bližnje kraje našega bratskega naroda, ki živi na kulturno in duhovno bogatem področju, križarjenje na Bahame pa nam za spremembo ponudi bolj oddaljeno zgodbo eksotičnih krajev, ki sami zase govorijo zgodbe o tropskem življenju. Na voljo je križarjenje Bahami, ki zaradi eksotike in popolnoma drugačne flore in favne pušča globoke vtise.

Zaradi vrhunsko opremljenega interierja ladje je bivanje na morju udobno in sproščeno, tako znotraj kot zunaj so na voljo razvedrilne in rekreacijske dejavnosti in dejavnosti za otroke, ki staršem omogočijo popoln počitek. Poleg zabavnega, kulturnega ali igralnega večernega programa so na voljo sprostitveni kotički, kot je bazen, jacuzzi ali masaža, ter več palub in zunanjih skritih kotičkov za opazovanje zvezd. Program nudi tudi lepotne posege, kozmetične storitve, fitnes, ples in plavanje v bazenu, kar omogoča zdravo rutino, a tudi diskoteke, ki le to razbijajo.

Križarjenja po Jadranu so tako kot križarjenje Bahami ter marsikateri kraj na planetu, ki se dotakne popotnika, zabaven in prijeten način preživljanja dragocenega dopusta.

Križarjenje Bahami in križarjenje Jadran čakata na nove potnike, ki bodo dopolnili zgodbo o odhodu na lepše.